Nog maar heel eventjes wachten en de lente is weer daar!

Nog maar heel eventjes wachten en de lente is weer daar!

Donderdag 24 maart 2016 — De lente staat voor de deur.. Enkele zonnestralen komen al piepen van achter de wolken, en wat hebben we meer nodig om weer weg te dromen van de zomer die nu wel écht om de hoek staat.  

De Moveling haardroger van Calor is zeer licht en compact en dus ultrahandig voor in je valies. Na een lange dag op het strand, maakt hij je haar, door zijn kracht van 2300W, in recordtempo glad, glanzend en is het gemakkelijk in model te brengen. De ionische functie zorgt voor een vermindering van statische elektriciteit en gaat het kroezen van je haar tegen: perfect voor in vochtige landen! Bovendien is hij zeer milieuvriendelijk: dankzij de EffiWatt technologie verbruikt hij namelijk 20% minder energie dan de meeste haardrogers.
Moveling Haardroger van Calor. Aanbevolen verkoopprijs :  €24,99

Op zoek naar dat extraatje dat je look de finishing touch geeft? Geen nood aan opvallende outfits, want deze zomer maakt mooi haar het verschil! Heb je een glamoureus of trendy avondje gepland, de Verwarmende Stylingborstel met keramische bekleding van Calor Beauty zorgt voor volumineus, bewegend en glanzend haar. 
Verwarmende Stylingborstel van Calor Beauty. Aanbevolen verkoopprijs: €39,99

Wie aan mooi weer denkt, denkt aan rokjes, jurkjes.. en blote benen ! Calor heeft het Soft Sensation gamma uitgevonden om op elk moment met gladde door het leven te gaan. Uitgerust met een innovatieve pijnstillende technologie en uniek désensibilisant’ systeem maakt deze epilator ontharing echt fun!  
Pijnwerende Epilator Soft Sensation van Calor. Aanbevolen verkoopprijs: €54,99 (2 accessoires) en €64,99 (4 accessoires)

En terwijl we nog even wachten op de zon, helpt de BodySignal Glass weegschaal van Tefal je elke dag een stapje dichter te geraken bij je ultieme bikinibody! Door middel van de functie ‘analyse van de lichaamssamenstelling’, kan je gemakkelijk je gewicht (vetpercentage / vetvrij percentage en de dagelijkse wisselingen) in het oog houden. De Concept Visio Control functie vertelt je op een kleurrijke manier of je gewicht stabiel gebleven is (= oranje), verminderd is (= groen), of je bent bijgekomen (= rood). ;-)
BodySignal Glass Weegschaal van Tefal. Verkoopprijs :  €64,99

 

BodySignal Glass Weegschaal van Tefal. €64,99
Pijnwerende Epilator Soft Sensation van Calor. €54,99 (2 accessoires) en €64,99 (4 accessoires)
Verwarmende Stylingborstel van Calor Beauty. €39,99
Moveling Haardroger van Calor. €24,99