Fashion Stylist van Calor: voor prachtige feestkapsels!

Maandag 25 september 2017 — Weet jij al voor welk kapsel je kiest voor de feestdagen? Een elegante dot, beachwave krullen of een ultrasteile paardenstaart? Wat je ook kiest, het belangrijkste is het materiaal dat je gebruikt om iedereen verbluft te doen staan over jouw eigen kapperskunsten. 

Calor lanceert Fashion Stylist, een 3 in 1 apparaat dat al jouw kapperswensen uit laat komen. Het speelt handig in op jouw mood en zorgt ervoor dat je iedere keer modieus en glamoureus het huis uit stapt. Gemakkelijk te gebruiken en uitgerust met een ion-generator voor een antistatisch- en antikroeseffect en met een keramische coating voor zacht en glanzend haar.

  • Met behulp van de 3D-plaat, kan je het trendy “losse vlecht effect” creëren. Voor perfect steil haar gebruik je de 2 ingebouwde kammen. Toch liever natuurlijke krullen? De brede borstel met een diameter van 35mm doet wonderen!
  • Dankzij het ionische systeem worden statische elektriciteit en het kroezen van het haar aanzienlijk verminderd. Dit systeem zorgt voor mooi gecoiffeerd, zacht en glanzend haar.
  • Met de 2 temperatuurniveau’s, 170 °C of 200°C, pas je de temperatuur aan naar gelang je type haar en je gewenste kapsel.
  • De keramische bekleding geeft een zachte, gelijkmatige warmteverdeling die samen met de werking van ionen de helderheid van het haar verbetert.
  • De isolatiekap zorgt voor de nodige veiligheid bij het stijlen.

 

Dit elegante apparaat in een trendy kleurcombinatie heeft slecht 45 seconden nodig om op te warmen.

Verkrijgbaar in speciaalzaken tegen de aanbevolen verkoopprijs van €44,99.

Inspiratie nodig? Hierbij een aantal prachtige feestkapsels die je gegarandeerd helpen een keuze te maken.